Cautare

650 de rezultate pentru "alinia sarbu" (7.48 secunde)
Ce spune Ilie Sarbu despre "batalia" cu Ponta pentru Daciana Liderul PSD si socrul lui Victor Ponta, Ilie Sarbu, a povestit joi seara ca, in urma cu 10 ani, relatia sa cu actualul premier era foarte proasta si ca nu a pornit pe baze prea optimiste, pentru ca avea sentimentul ca actualul premier voia sa-i fure fiica, pe Daciana Sarbu, potrivit Realitatea.net.
amosnews.ro Adrian Sarbu:
Daciana Sarbu, pe urmele lui Jamie Oliver (Autoare:
Relatii nu prea cordiale cu Ilie Sarbu Fostul deputat a mai explicat care erau relatiile cu presedintele Senatului, senatorul Ilie Sarbu (PSD), la care, spune DNA, ar fi intervenit pentru a rezolva problemele cu Romsilva.
- Teo a fost ajutata de Adrian Sarbu, patronul Pro Tv, cu care aceasta nu si-a mai vorbit de ceva vreme. De ce credeti ca domnul Sarbu a facut acest gest? ... Adrian Sarbu este un om sufletist si tine foarte mult la cei care au facut ceva pentru el.
Adrian Sarbu: "Avem o oportunitate istorica, intrarea in Schengen" Adrian Sarbu: "Fara Schengen, noi nu avem un viitor" Adrian Sarbu: "Noi nu suntem capabili sa ne aparam in tara noastra" Adrian Sarbu:
Senatorii Grupului PSD, in frunte cu liderul de Grup Ilie Sarbu, s-au intalnit miercuri 5 iunie, la Azuga, cu autoritatile locale din judetul Prahova, la initiativa senatorului de Prahova, Georgica Severin si a primarului din Azuga, Constantin Samson.
Aici a fost insotit de vicepremierul Liviu Dragnea, eurodeputatii Daciana Sarbu si Corina Cretu, Ioan Rus, Mircea Pascu, dar si de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.
Reducerea la 5% a TVA-ului la alimente este tema pe care ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, o vrea pe ordinea de zi a urmatoarei intalniri a liderilor PSD si PD-L, care va avea loc pe 6 iulie.
In final, liderul senatorilor PSD Ilie Sarbu a multumit in numele parlamentarilor pentru primirea facuta si a asigurat conducerea Centralei Nuclear Electrice Cernavoda, dar si pe primarul orasului Cernavoda ca senatorii le vor acorda sprijinul pentru realizarea acestui proiect, considerat de senatorul Ilie Sarbu de o importanta vitala pentru tara.
Deputatul PSD Daciana Sarbu a depus la Biroul Permanent al Camerei Deputatilor un proiect legislativ vizand stoparea discriminarii femeii in clipurile publicitare, considerand ca publicitatea din Romania promoveaza discriminarea femeii "aratand mereu o femeie preocupata doar de baie, bucatarie si podea".
Senatorul Ilie Sarbu, vicepresedinte PSD, a anuntat ieri ca va cere o Comisie parlamentara de ancheta in cazul gripei aviare.
"Constatam, de cateva luni, ca actuala conducere a Autoritatii Nationale Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) este complet depasita de problematica extrem de complexa aparuta in acest domeniu, dupa integrarea Romaniei in Uniunea Europeana", se arata intr-un comunicat emis, ieri, de fostul ministru al agriculturii, senatorul Ilie Sarbu.
Presedintele interimar al PN„CD Cluj, Radu Sarbu, considera ca efortul prioritar al partidului trebuie sa fie directionat spre cresterea cotei proprii in sondajele electorale si abia ulterior spre crearea de aliante politice si electorale. ... S-ar putea ca PNL sa fie manipulat in aceeasi directie", a declarat Sarbu.
Ilie Sarbu, vicepresedinte al PSD, sustine ca asa-zisul "Grup de la Cluj" nu exista si, de fapt, nici nu a existat.
Vicepresedintele PSD, Ilie Sarbu, a prezentat vineri, la Forumul National al Agricultorilor, organizat de PSD la Alexandria, motiunea simpla pe Agricultura, intitulata "Promisiuni si minciuni", pe care formatiunea sa o va depune saptamana viitoare la Senat.
Fostul presedinte al FPS Radu Sarbu a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ca PD si Traian Basescu i-au blocat in 1998, cand a fost numit in functie, un program de legi privind restituirea proprietatilor.
Fostul ministru al Muncii Marian Sarbu va candida pe listele parlamentare ale social democratilor din judetul Vaslui pentru Camera Deputatilor, in Colegiul Murgeni, acolo unde fusese desemnata initial Ana Birchall.
Ministrul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Marian Sarbu (foto), a declarat ieri, ca salariul maxim in Romania va fi de 9000 de lei, dupa adoptarea legii salarizarii unice. ... Este un acord social semnat inca de anul trecut", a declarat Sarbu. ... In legatura cu calcularea pensiilor, Sarbu a spus ca:
Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Marian Sarbu, a anuntat ca legea de salarizare unitara din sistemul bugetar, ce ar trebui adoptata pana la 30 octombrie, va fi aplicata pe durata mai multor ani, in functie de resursele financiare ale statului.
google-analytics.com